dilluns, 30 d’octubre del 2017

CASTANYER DE LES 9 BRANQUES A VILADRAU, P5

El passat dijous 26 d'octubre, i després una anul·lació per pluja, per fi vam poder anar d'excursió al CASTANYER DE LES NOU BRANQUES de Viladrau.
Un cop  vam haver arribat a  Viladrau, vam enfilar el camí del Sender del castanyer de les 9 branques, vam caminar una estoneta i després d'arribar a la primera Font, la Font de les Paitides vam parar a esmorzar....teníem molta gana!!! Després vam continuar la caminada i recollint mostres de la tardor: castanyes, pellons, fulles, aglans,... i ho anàvem col·locant al cistell;  fins arribar al nostre destí: el castanyer de les 9 branques.
I.....quan vam arribar.....SORPRESA!!!!! ens vam trobar les 2 NUCs enfilades a dalt del castanyer:
- quina emoció!!!! les veiem però no les podíem agafar, doncs el castanyer està protegit amb una tanca i no la podíem traspassar.....vam començar, tots junts, a pensar idees de com poder fer baixar les Nucs del castanyer i van sorgir dos propostes. tirar una pedra per fer caure la NUc a terra i després arrossegar-la amb un pal llarg i l'altra, agafar directament un pal llarg i provar d'agafar-la de dalt de l'arbre...... la unió va fer la força i primer amb la pedra i després amb el pal, vam aconseguir agafar-les, l'alegria era màxima,..... ara ja podíem dinar tranquils i seguidament jugar als altres castanyers.
Ens hi vam enfilar, ens hi vam posar a dins, vam buscar més castanyes.....i després d'una estona de joc, vam emprendre el camí de tornada i mentre esperàvem l'autobús vam jugar una estoneta al parc, va ser un dia rodó i una excursió genial!!! Us la recomanem.