dimecres, 25 d’abril del 2018

2N DIA DE COLÒNIES P5

Ahir després del foc de camp i de tant ballar, ens va costar una mica anar a dormir i....avui quan ens hem llevat hem vist que...... la NUC havia fet de les seves, totes dues Nucs ens havien pintat les cares i... també ens havien deixat un missatge als miralls dels banys. Després de l'emoció, de rentar-nos la cara, de vestir-nos, d'endreçar les motxilles i els sacs hem baixat  a esmorzar i acte seguit ha començat un matí ple d'aventures; avui sabríem les emocions i sentiments que porten  a la Bruixa Brutícia a ser com és i a actuar d'aquesta manera i..... després de molt investigar i aconseguir 8 ingredients( pedres, terra i/o escorça, aigua, plantes aromàtiques, flors, formigues, glans i... , li hem preparat una POCIÓ MÀGICA per ajudar-la a tornar a tenir sentiments  i millorar el seu comportament...... FEINA ACONSEGUIDA. Sort que el Follet Panellet i el Mussol Savi ens han ajudat.
Deprés de refrescar-nos a la font, hem dinat i tingut temps per jugar una bona estona i.....cap a casa falta gent!!! que ara  ja ens surt el cansament i ens arriba l'enyorança.
Ens ho hem passat molt i molt bé!!! Moltes gràcies a tots els monitors i monitores per cuidar-nos tan i tan bé( Martí, Arnau, Ivet i Cristina), així com a l'Anna i en Josep Mª( propietaris de la casa) per fer-nos sentir com a casa i gràcies també a en Robert i l'Assumpta els cuiners que no els hi hem posat massa fàcil i.... com no...gràcies a la Bruixa Brutícia, al Mussol Savi , a l'esquirol i al Follet Panellet.
Han set unes colònies inoblidables.